Opstaldning

Nustrup Rideklub kan bl.a. tilbyde:

• Lys og luftig stald.
  • Standard bokse m. automatisk vanding.
  • Græsfolde i flere størrelser
  • Udendørs sandbane 20x60
  • Indendørs ridebane
  • Stort aflåst sadelrum og foderrum

Nustrup Rideklub tilbyder opstaldning af din hest.

Opstaldningen er delvis selv-pas i tæt samarbejde med staldens øvrige opstaldere, undervisere samt bestyrelse. I fællesskab varetages alle staldopgaver i skiftende turnus.

Alle opgaver koordineres via et online organiserings-værktøj, som du også bliver en del af.

Ud- og indlukning i weekender samt udmugning sørger du selv for. Du skal også sørge for at gøre hø og foder klar til din hest samt holde øje med vand på fold.

Pt er det ikke muligt at tilkøbe udlukning i hverdage. Men vi løser det sammen.

Alle heste, der opstaldes i klubben SKAL være håndterbare og kunne trækkes roligt til og fra fold.

Hvis opstalder ikke varetager daglig pasning af sin hest eller deltager i gældende turnus kan opstaldningsaftalen opsiges.

Vi løser alting sammen og er altid til at snakke med.

DER MEDBRINGES EGET FODER OG STRØUNDERLAG.

Strøunderlag skal være træpiller/halmpiller spåner, tørv eller lign. IKKE halm.

Alle med opstaldede heste skal være AKTIV medlem af klubben

AKTIVE medlemmer kan frit benytte klubbens faciliteter (ridehal og udendørs bane)