Undervisning er på egen hest eller lånehest

Klubben er stolt af at kunne tilbyde meget kompetente undervisere.  Vi har hold for voksne og børn - uøvede som øvede. Vi har alsidige og rolige elevheste, så vi kan tilbyde en hest til alle ryttertyper.

Den daglige undervisning varetages i et samarbejde mellem klubbens egne undervisere:

Laila Jürgensen, Grethe Ellebæk, Annemette Uttrup,

Alexandra van der Kroft, Stine P. Møller, Michelle Persson, Mette Fogtmann Nielsen,

Anette Højsager & Stephanie Bosack

Se dem alle præsenteret nederst på siden.

Hal-/undervisningstider, hvor hallen er lukket..
Opdateret d. 27.03.2019

Præsentation af vores undervisere

Grethe Ellebæk
Grethe er 60år gammel, hun har haft sin daglige gang på NUR siden 1991 så det er små 27år efterhånden, hun har også undervist i mindst ligeså mange år. Alt lige fra puslinger til ældre - Hun kan derfor undervise i alt fra LD til La. Selv har hun startet til og med La4 – og som hun selv så fint siger ”jeg er stadig ved at lære at ride”
til dagligt arbejder Grethe på Flyholm i Haderslev.

Stephanie Bosack
Hej mit navn er Stephanie, jeg er 24år gammel, jeg har redet i 21år efterhånden og haft min egen hest siden jeg var 6år gammel. Til dagligt bor jeg sammen med min kæreste og mine 4 heste/ponyer ude på vores lille gård, ved Vojens mark.
Jeg er selv aktiv stævnerytter på min 8årig Haflinger Vallak Alganto. Alganto og jeg har dannet par siden han var 11mdr gammel, så jeg har selv tilredet og uddannet ham og vi har startet til og med La4 – mit største resultat med Alganto må være at, vi i 2014 blev Danmarksmestre for ungheste til Haflinger DM.
jeg har undervist i 4 år på Mønterhøj i Aabenraa... jeg har erfaring med at undervise børn som voksne – og børn med udfordringer, er også et af mine kompetenceområder. Mit yndlingsmotto er: ”vi skynder os langsomt”
når jeg altså ikke rider, så går jeg i skole, jeg er ved at læse til pædagog og det gør jeg i Aabenraa på UC SYD.

Laila Jürgensen
jeg har været en del af Nustrup Rideklub i en del år efterhånden.
jeg har undervist både nybegyndere og rutinerede i alle aldre.
lige for øjeblikket underviser jeg vores voksenhold.
til dagligt er jeg folkeskolelære.

Puslinge-teamet består af Stine og Anne Mette, der begge er uddannede pædagoger. Puslinge-holdene er ½-times hold. Her starter små og unge nybegyndere. På puslinge-teamet gør vi meget ud af at se det enkelte barns kompetencer og udfordringer. Her tilpasses øvelserne på hesteryg til den enkelte. Her er der plads til alle. Ridning, omgang med heste og forståelse af hestenes ”sprog” bliver her indlært sammen med positive voksne

Anette Jehn Højsager
Jeg har redet siden jeg var 9 år, så det er efterhånden mange år. I mine ungdomsår var jeg springrytter, men dette har nu ændret sig, da modet til de store spring ikke er der mere, men tager gerne et par hop. Jeg har undervist på Nustrup Rideklub, on and off siden mine teenage år, sammenlagt bliver det nok 15 år.
Jeg fik min første hest tilbage i 1988, og har haft hest siden da, lige nu har jeg 4, dog er de to mine døtres ponyer, og så har jeg Molly stående på rideskolen. Jeg bor på et nedlagt landbrug med min mand og 2 piger, så vi har de øvrige heste stående hjemme.
Som ung tog jeg uddannelsen til springbane-bygger, så har bygget en del springbaner. Har i mere end 25 år arrangeret stævnerne på Nustrup Rideskole.
Som underviser går jeg op i at grundridningen er i orden, at man bruger sine hjælpere korrekt og sidder rigtigt på hesten. Det er også meget vigtigt for mig, at man behandler sin hest ordentlig, hårdhændet ridning accepterer jeg ikke.

Alexandra van der Kroft
Hej, jeg hedder Alexandra. Jeg har selv haft hest i mange år og undervise meget gerne børn og unge