Trækhold (>2år)

Ridning er rigtig sjovt

Ridning er en anden måde at dyrke motion på

Ridning er rigtig godt for den motoriske udvikling

Derfor er man aldrig for lille til sidde højt til hest eller pony

I Nustrup kan du gå til ridning, fra du er fyldt 2 år. Du lærer at strigle og hygge om hesten. Du rider i ½ time, hvor vi skridter og traver på skift. Vi laver gymnastik på hesten både med arme og ben. Vi leger også lidt forskellige lege, som du måske kender   - bare på hesteryg.

Du skal bruge en trækker, så tag endelig mor, far, bedstemor, storesøster eller en helt anden med.

Hvis ikke de er helt så modige som dig, står der undervisere klar til at hjælpe dig. Og ellers kan de tilmelde sig til

FORÆLDREKØREKORTET,

så de kender lige så meget til det som dig ;-)

- rideklubben har foruden underviseren tilknyttet hjælpere på alle trækkerhold. Så du, mor og far kan få al den hjælp, I har brug for.

Du behøver ikke ud at købe ridestøvler og ridehjelm lige med det samme. Gummistøvler og cykelhjelm er rigtig fint - og ellers har rideklubben hjelme til rådighed.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig.