Julemarked & vækning af julemanden

Kære medlemmer.
Hermed vedhæftet invitation til Rideklubbens Julemarked og vækning af julemand.
Vi vil gerne invitere alle medlemmer – store som små – til at gå med nissemor rundt i byen før Julemarkedet. Gerne iført nissehue eller nissetøj. Der er afgang fra parkeringspladsen kl. 10.
I forbindelse med Julemarkedet afholdes der Tombola samt Loppemarked. Er der nogle, der gerne vil sponsore en gave eller flere til Tombolaen eller Loppemarkedet tager vi imod med kyshånd.
Ryd gerne op i gemmerne derhjemme. Vi tager imod både aflagt rideudstyr i god stand samt pynteting, spil m.m. Har I ting i ubrudt emballage kan det sagtens indgå i Tombolaen.
I kan kontakte Laila på sms 22274938 for nærmere aftale – eller aflevere aftener fra tirsdag til fredag på rideskolen.
I var alle med til at gøre det til en kæmpe succes for to år siden, da vi modtog mange gaver.
På forhånd tak for jeres hjælp. Vi sætter stor pris på den.
Se nedenstående indbydelse:
Mange hilsener fra Bestyrelsen