Nyheder

19

feb 22

Generalforsamling 2022

Kære alle.

Hermed invitation til Generalforsamling for Center og Rideklub. Har du tid og lyst til at bidrage frivilligt – også uden for bestyrelsen – så har vi altid brug for netop din hjælp. Følg med i opslagene i stalden eller hør mere på generalforsamlingen. Dagsorden for begge bestyrelser ligger under filer og hænger i stald og rytterstue.

Mvh Bestyrelserne

7

jan 22

Kære medlemmer. Rigtig godt nytår

Kære medlemmer. Rigtig godt nytår🤩

Håber I alle har haft en god og velfortjent juleferie. Vi er heldigvis ikke pålagt nogle restriktioner, der betyder, at vi skal vente med at åbne, så derfor kan vi også byde jer alle velkomne tilbage til undervisning i denne uge. Vi glæder os til at se jer😁 Vi er dog frem til d. 17 pålagt krav om, at der skal bæres mundbind. Udøvere, undervisere, staldpersonale og siddende er dog undtaget. Husk at passe på hinanden, så alle føler sig trygge – og vi henstiller til, at børnene kun kommer i følge med én voksen i den næste periode. Har man det mindste symptomer bør man selvfølgelig melde afbud. De bedste hilsener om et godt 2022.

Mvh Bestyrelsen.

6

dec 21

Ændringer vedr. vækning af julemand & julemarked 2021 (CORONAVENLIG UDGAVE)

Kære alle.

På grund af det stigende smittetryk i kommunen ser bestyrelsen sig desværre nødsaget til at aflyse det kommende julemarked. Arrangementet kan ikke garantere at overholde gældende anbefalinger og vi er nødt til at tage hensyn til alle vore hjælpere, julemanden samt alle jer deltagere. Vi er ærgerlige over, at Covid-19 endnu engang spænder ben for en hyggelig dag, men som plaster på såret vil julemanden også i år køre en tur gennem byen og dele slikposer ud til alle de fremmødte børn.

Han starter ud på klubbens p-plads kl. 10, hvorefter han kører ad Dæmningen, Violvej, Rosengade, videre ad Dæmningen mod Kirkepladsen, hvor han vender og returnerer mod Rideskolen. Her er det muligt at hilse på julemanden på P-pladsen.

Vi håber på jeres forståelse og håber at se jer alle alligevel.

4

nov 21

Julemarked & vækning af julemanden 2021

Kære medlemmer.

Hermed vedhæftet invitation til Rideklubbens Julemarked og vækning af julemand. Vi vil gerne invitere alle medlemmer – store som små – til at gå med nissemor rundt i byen før Julemarkedet. Gerne iført nissehue eller nissetøj. Der er afgang fra parkeringspladsen kl. 10.

I forbindelse med Julemarkedet afholdes der Tombola samt Loppemarked. Er der nogle, der gerne vil sponsore en gave eller flere til Tombolaen eller Loppemarkedet tager vi imod med kyshånd. Ryd gerne op i gemmerne derhjemme. Vi tager imod både aflagt rideudstyr i god stand samt pynteting, spil m.m. Har I ting i ubrudt emballage kan det sagtens indgå i Tombolaen. I kan kontakte Laila på sms 22274938 for nærmere aftale – eller aflevere aftener fra tirsdag til fredag på rideskolen.

I var alle med til at gøre det til en kæmpe succes for to år siden, da vi modtog mange gaver.

På forhånd tak for jeres hjælp. Vi sætter stor pris på den.

Mange hilsener fra Bestyrelsen

25

aug 21

Stævne

Næste stævne er planlagt til 18 September 2021

Bestemmelser og tilmelding til stævnet. Se nedenstående fil:

5

apr 21

Kære ryttere. Så sker det endelig!!

Fra på tirsdag d. 6. april åbner vi igen op for undervisning efter en lang nedlukning. Undervisningen foregår foreløbig udendørs – men vi krydser fingre for, at vi med den yderligere genåbning d. 21. april igen kan tilbyde undervisning i hallen for alle under 18 år. Dem over 18 år må vente til d. 6. maj. Vi må fortsat vente med at høre alle jeres glade stemmer på staldgangen, da det pga forsamlingsforbuddet kun er tilladt for faste brugere, undervisere og hjælpere at opholde sig i stalden. Jeres heste vil blive gjort klar til jer, så I kun skal tage ophold ved udendørsbanen. Alle skal fortsat være opmærksomme på afstand og øvrige gældende retningslinjer. Dette betyder også særligt for puslinge-holdene, at forældre selv skal trække.

Undervisningen er rykket en smule på nogle af dagene.

Tirsdag fra 18-19 og 19-20

Onsdag fra 17-18 og 18-19 og 19-20

De øvrige dage er som de plejer. Det henstilles til øvrige brugere ikke at tage ophold i stalden i følgende tidsrum, hvor der vil være særlig øget aktivitet pga klargøring:

Tirsdag kl. 17.30-18 og kl. 19-19.30

Onsdag kl. 16.30-17 og kl. 19-19.30

Torsdag kl. 15.30-16 og kl. 18.30-19.30

Fredag kl. 15.30 – 16 og kl. 18 – 18.30

Vigtigst er fortsat, at vi alle passer på hinanden og viser hensyn. Vi glæder os til at se jer og håber på godt vejr

3

mar 21

Covid-19

Kære medlemmer.

Ovenpå de nyeste restriktioner og seneste udmelding fra DRF må bestyrelsen desværre meddele, at det fortsat ikke er muligt at åbne for hold-undervisning i klubben. En åbning på nuværende tidspunkt vil indebære at alt undervisning skal foregå udendørs – da det ikke er tilladt at bruge ridehallen. Det betyder, at kun ganske få hold reelt kan gennemføre undervisning mens det er lyst og så samtidig også skal gøre det i al slags vejr. Derudover ville der skulle tænkes vanvittigt alternative løsninger for at få heste og ponyer klar til eleverne, da en åbning af stalden ikke kan komme på tale, hvis vi skal vægte sundheden og sikkerheden for alle staldens brugere – og samtidig følge gældende restriktioner. Og sidst men ikke mindst skal underviserne skal have mulighed for at holde afstand og undgå nærkontakt med eleverne, hvilket heller ikke fremmer den gode undervisnings-situation. Selvfølgelig har vi et ømt punkt, der hedder økonomi. Men vi er også alle enige om, at sikkerheden for alle vores medlemmer og brugere betyder mest for os! Den gode nyhed er, at vi håber på og går efter en genåbning efter påske nærmere betegnet FRA D. 6. APRIL. Her vil vejret være mere med os – og samtidig kan vi satse på, at der er løsnet yderligere op for restriktionerne. Så vi glæder os meget til at se jer om en måneds tid🤞Indtil da skal I have fortsat TUSIND tak for jeres støtte og tålmodighed❤

De bedste hilsener fra Bestyrelsen

27

jan 21

OPDATERING 3 JANUAR!

Kære medlemmer.

I ønskes alle et rigtig godt nytår.Desværre betyder de forlængede restriktioner, at klubben igen er lukket ned, og at al undervisning er aflyst – i første omgang frem til d. 7 Februar. Det var bestemt ikke sådan, vi havde håbet at begynde 2021. Men vi står sammen – hver for sig, holder hovedet højt og håber meget på snart at få masser af aktivitet på staldgangen igen

Vigtigst af alt er det, at vi alle kommer sunde og raske igennem foråret Der vil tidligst blive sendt opkrævning ud for undervisning til d. 17. januar. Der skal dog lyde et kæmpe stort tak til de af jer, der har valgt at støtte os alligevel. Det betyder ufattelig meget for os. Tusind takDe bedste hilsener fra Bestyrelsen.