Vores heste & ponyer

Navn: Savannah
Race: Blanding
Farve: Brun 
Køn: Hoppe
Højde: 155 cm

Hej mit navn er Savannah.
Jeg elsker at lave noget, og prøver altid mit bedste. Jeg kan rigtig godt lide at ride stærkt, derfor skal du holde god fast når du rider på mig. Jeg har brug for en rytter der kan vise mig vejen.
Jeg knytter mig meget til min rytter og vil gå igennem ild og vand for dem. Mange vrinsk fra Savannah


Navn: Smilla
Race: Blanding
Farve: Brun
Alder: 9 år
Køn: Hoppe
Højde: 135

Hej 
Mit navn det er Smilla.
Jeg er Nustrup´s drillepind. Det vil sige, at jeg til tider tror jeg selv må bestemme hvad jeg skal. Det kan være du har brug for lidt hjælp fra din underviser til at fortælle mig at jeg skal opføre mig ordenligt, men jeg øver mig i det. Og jeg er blevet bedre til det.

Mange pony hilsner fra Smilla.


Navn: Dancing
Race: Tinker
Farve: Rød 
Alder: 5 år
Køn: Vallak
Hej, 
Jeg hedder Dancing.
Jeg er den nyeste hest i stalden. Jeg er heller ikke så gammel endnu. Så jeg er stadig ved at udforske ting. Når du rider mig kan jeg godt være lidt doven. Derfor skal du nogle gange være efter mig.
Mange pony-vrinsk fra Dancing.


Navn: Molly
Race: Shetlandspony
Farve: Hvid
Alder: 11 år
Køn: Hopp

Hej, 
Jeg hedder Molly, og jeg er en Shetlandspony.
Jeg er sød, charmerende og meget nem at omgås med i stalden. Jeg elsker at blive striglet og nusset med. 
Du kan kende mig på, at jeg har et dårligt øje, og så er jeg også den mindste.
Mange vrinsk, Molly


Navn: Oliver
Race: Blanding 
Farve: Brun
Alder: 20 år
Køn: Vallak

Hej,
Jeg hedder Oliver,
Jeg er rigtig sød og omgængelig på staldgangen. Jeg elsker at blive striglet, nusset og forkælet. Jeg er for det meste meget tålmodig og napper aldrig. Jeg er god til dressur og spring, men det er ikke altid jeg gider at lave noget, men så skal du bare give mig et lille klap med benene så skal jeg nok lave noget.
Mange pony vrinsk fra Oliver!Navn; Charlie
Race: Blanding
Farve: Brun
Alder: 19 år
Køn: Vallak
Højde: 163 cm
 

Hej,
Jeg hedder Charlie.
Jeg er en arbejdsglad dreng, som altid er med på en udfordring. Jeg kan godt være lidt følsom og ikke så godt til for mange mennesker. Jeg er en øvelses stærk hest. Og jeg er en meget charmerende hest, med hjertet på det rette sted. 
Mange vrinsk fra Charlie