Vores undervisere

Klubben er stolt af at kunne tilbyde meget kompetente undervisere.  Vi har hold for voksne og børn – uøvede som øvede. Vi har alsidige og rolige elevheste, så vi kan tilbyde en hest til alle ryttertyper. Undervisning er på egen hest eller lånehest

Den daglige undervisning varetages i et samarbejde mellem klubbens egne undervisere. Se dem alle præsenteret herunder

Laila Jürgensen
Jeg har været en del af Nustrup Rideklub i en del år efter-hånden. Jeg har undervist både nybegyndere og rutinerede i alle aldre. Lige for øjeblikket underviser jeg vores børne- og ungdomshold. Til dagligt er jeg folkeskolelære.

Grethe Ellebæk
Grethe er 60år gammel, hun har haft sin daglige gang på NUR siden 1991 så det er 30 år efterhånden, hun har også undervist i mindst ligeså mange år. Alt lige fra puslinger til ældre – Hun kan derfor undervise i alt fra LD til La. Selv har hun startet til og med La4 – og som hun selv så fint siger ”jeg er stadig ved at lære at ride” Til dagligt arbejder Grethe på Flyholm i Haderslev.

Anette Jehn Højsager
Jeg har redet siden jeg var 9 år. Jeg har undervist på Nustrup Rideklub, on/off siden mine teenage år. Jeg fik min første hest tilbage i 1988, og har haft hest siden da. Har i mere end 25 år arrangeret stævnerne på Nustrup Rideskole. Som underviser går jeg op i at grundridningen er i orden, at man bruger sine hjælpere korrekt og sidder rigtigt på hesten. Det er også meget vigtigt for mig, at man behandler sin hest ordentlig, hårdhændet ridning accepterer jeg ikke.

Michelle Persson
Jeg underviser let øvede/øvede børn og unge. Til daglig er jeg dagplejer her i Nustrup og har redet siden jeg var barn, med en del års pause mens mine egne børn var små. Det er vigtigt for mig at børnene synes det er sjovt at gå til ridning men samtidig er det også vigtigt at lære korrekt ridning og respekten for de store dyr vi sidder på.

Puslinge-teamet består af Stine og Anne Mette, der begge er uddannede pædagoger. Puslinge-holdene er ½-times hold. Her starter små og unge nybegyndere. På puslinge-teamet gør vi meget ud af at se det enkelte barns kompetencer og udfordringer. Her tilpasses øvelserne på hesteryg til den enkelte. Her er der plads til alle. Ridning, omgang med heste og forståelse af hestenes ”sprog” bliver her indlært sammen med positive voksne